Škatlica za konfete

Poročni konfeti so majhna pozornost, ki se na poročni dan podari vsakemu svatu ali vsaki družini. Pojavljajo se v različnih oblikah. Najbolj pogosta izbira so neparno število mandljev, ki so oviti v til in so v škatlici. To so najbolj pogosti poročni konfeti, ki vsebujejo priročno škatlico lepega videza. Škatlice za konfete se pojavljajo v različnih oblikah, barvah in materialu. Narejene so lahko iz satena, ki je cenovno zelo draga tkanina. Škatlice ovite v saten so lepega elegantnega videza, v katere lahko damo tradicionalne poročne mandlje. Škatlico si svatje odnesejo domov, pričaka pa jih na mizi , kjer sedijo svatje. Škatlice za konfete so lahko narejene tudi iz kartona, ki je veliko cenejši material. Kartonaste škatlice za mandlje lahko poljubno okrasimo ali dodamo kakšen imbosing, kristale, rožico, čipko…Narejene so lahko tudi iz valovite lepenke, ki daje zelo lep videz. Valovita lepenka je papir, ki ima profil v obliki črt, ki se lepo podajo z svečanimi dodatki.

Poročna škatla za pecivo - vrtnica/velikaPoročna škatla za pecivo - srebrna - malaPoročna škatla za pecivo - oranžna - večjaPoročna škatla za pecivo - bela/rdečaPoročna škatla za pecivo - belo/zelanaPoročna škatla za pecivo - pinkPoročna škatla za pecivo - metulj/modra 2Poročna škatla za pecivo - belo/roza

 

Tradicionalni  poročni konfeti: so konfeti, ki se pojavljajo na vseh običajnih porokah. Narejeni so iz neparnega števila mandljev, ki prinašajo srečo. Ti mandlji so zaviti v til, ki je po navadi osnovne barve poroke, da so usklajene vse malenkosti na poročni dan. Poročni konfeti so lahko zaviti samo v til, lahko pa so bolj novodobni in se nahajajo v priročni škatlici, ki je namenjena za konfete. Prednosti škatlic za konfete je ogromno. Z izbiro teh pridobimo več prostora za napis ali datum poroke… Na škatlico za konfete lahko odtisnete tudi različne motive, ki so usklajeni z poroko. Škatlice lahko tudi barvamo in poljubno dekoriramo, tako konfetu dodamo  še več dizajna in razgibanosti.

Konfeti pa so lahko zelo različne velikosti, sestave in oblike. Pod poročne konfete pa spadajo tudi :

  • Majhno darilce
  • ostekleničeno vino ali druge alkoholne pijače v manjših flaškah
  • magneti
  • kozarci
  • male marmelade
  • figurice in podobno…

 

Škatlice za konfete pa lahko kupite v poročni trgovini, kjer vam bodo tudi pomagali pri izbiri. V poročni trgovini boste zasledili škatlice za konfete vseh oblik in barv. Svetovalcu ali prodajalcu zaupajte vaše prestale detajle poroke, tako vam bodo na podlagi informacij lažje svetovali. Za najbolj lene in zelo oddaljene prebivalce pa je možnost nakupa tudi preko spleta. Na spletu boste našli najrazličnejše konfete in škatlice za konfete. Izberite si konfete, ki vam bodo všeč in bodo hkrati usklajeni z celotno poroko.

 

-Škatlice za konfete pa lahko naredite tudi sami. Potrebovali boste le škarje, karton ali kakšen drugi material, šablono za škatlico, poljubni dekor in lepilo. Izberete lahko katero koli šablono škatlice, ki se vam zdi primerna za vas. Z svinčnikom zarišite površino šablone na karton ali poljuben material. Škatlico skrbno obrežite in jo kasneje prepognite na določenih mestih. Tako boste dobili obliko škatlice, ki jo je potrebno še zalepiti. Na škatlico za konfete lahko dodamo poljuben dekor, ki se bo usklajeval z preostalimi detajli poroke. V škatlico dajte neparno število mandljev in jih poljubno tudi zavijte v til ali organzo. Mandlje položite v škatlico in škatlico zaprite.