Uresničite vaše poročne sanje

Poročna trgovina je trgovina, kjer se vam uresničijo vse vaše poročne sanje. Specializirani svetovalci na teh področjih vam bodo pomagali speljati vašo sanjsko poroko. Velikokrat se vam pred poroko zdi, da je organiziranje poroke zelo preprosta stvar, vendar pa je lahko ravno nasprotno. Če želite imeti svečano oz cerkveno in tradicionalno poroko potem boste morali urediti veliko stvari preden se boste lahko dejansko poročili. Protokolni zapisi zahtevajo veliko malih detajlov na katere ne bi niti pomislili. Zato so vam na voljo tudi poročni organizatorji in svetovalci.

Kadar se boste lotili poroke sami, raje premislite saj na poročni dan res ne želite velika stresa in nepotrebnih skrbi. Poročna trgovina vam nudi vse podrobnosti in izdelke, ki so potrebni na svečani dan. V poročno trgovino pojdite vsaj pol leta prej, sej boste presenečeni koliko časa vam bo vzela celotna organizacija in izvedba same poroke. Začnite na začetku. Nikar ne prehitevajte s postopki poroke in počnite stvari, ki pridejo na vrsto nekoliko kasneje. Začnite pri osnovni barvi in ideji. Pogovorite se z partnerjem o barvi in temi poročnega dne in uskladita detajle. Ko boste namenjeni v poročno trgovino morate vedeti že vsaj osnovno barvo in druge manjše detajle. Nekateri raje začnejo z izbiro poročnih oblek, drugi pa raje to pustijo za na konec.

Prvo naznanilo poroke so vabila, prijateljem in sorodnikom pisno izročimo vabilo, ki vsebuje kdaj, kje in dogodek. Vabila lahko kupite tudi preko spletne Poročne trgovine, usklajena pa naj bodo z drugimi barvami in motivi poročnega dne. Svatje dobijo prvo predstavo o tem kako bo poroka zgledala. Kasneje se lotite celotne organizacije dekoracij in aranžmajev. Dekoracija je na poročni dan ena najbolj pomembnih, zato poskrbite, da bo pestra in prijetna. Razmislite kje boste imeli slavje in celotni obred, dekoracija je vsekakor odvisna od oblike prostora. Vsekakor ne želite preveč stisniti gostov, zaradi vaše dekoracije in aranžmajev. Zato si prej oglejte prostor, kjer bo potekal vaš dan. Zaželeno je tudi , da slikate prostor, da vsekakor ne boste pozabili kako zgleda.

Tiskano poročno vabilo
Unikatno poročno vabilo
Tiskano poročno vabilo

Prostor naj bo stilsko povezan z preostankom poroke. Dekoracija same poroke pa se mora vsekakor ujemati z vsemi detajli. Ne mešajte preveč barv skupaj, saj so hitro lahko videti kičasto. V poročni trgovini boste našli tudi najrazličnejše materiale za dekoracije in prostore. Na voljo so vam tudi izposojevalne možnosti, kjer samo najamete predmete, ki jih potrebujete. Dekoraterji in aranžerji v poročni trgovini pa vam lahko uredijo tudi celotno dekoracijo. Zaupajte jim svoje želje in se pogovorite o ceni. Dobra komunikacija je ključ do uspešnega dela, zato svojemu aranžerju natančno povejte svoje želje in zahteve. Lotite se tudi dekoracije avtomobilov in cerkve. Pri matičnem in cerkvenem obredu so obvezni poročna sveča aranžma, ki ga prav tako najdete v poročnih trgovinah. Na spletu v poročnih trgovinah pa lahko tudi najdete pentlje, naprsnike, konfete in druge male detajle.

Ne odlašajte z poročno obleko: čas tiho in hitro beži, zato ne odlašajte z izbiro poročne obleke. Najpomembnejše je , da se v obleki počutite sproščeno in čudovito. Na spletu si lahko ogledati različne modele poročnih oblek in si že približno že najdete svojo najljubšo vrsto. Pojdite v poročno trgovino in salon. Strokovnjaki na tem področju vam bodo z veseljem svetovali pri pravilni izbiri poročne obleke glede na vaš karakter in postavo. Pri izbiri poročne obleke pa vsekakor moramo upoštevati tudi barvo poroke in barvo obleke vašega ženina. Prepustite delo strokovnjakom, ki vam bodo uskladili še tako male detajle. V poročni trgovini se lahko tudi naročite na degustacijo poročnih tort in slaščic. Prav tako pa se v poročni trgovini lahko dogovorite za najem limuzine , fotografa, snemalca, catering, balonsko dekoracijo, menije in podobno.